Over ons
We zijn erg enthousiast om werkzoekenden te helpen hun baan te vinden, Werk zoeken is geen gemakkelijke taak, maar met ons is het veel gemakkelijker.
about usabout us
Kortom
Bij Resumaker.nl veranderen we de manier waarop mensen cv's schrijven. We hebben een handig en gebruiksvriendelijk systeem gemaakt dat je helpt om in enkele minuten een cv te maken.

Het begon allemaal in 2012, toen we een wervingsbureau opzetten op basis van slimme technologie die we zelf hebben ontwikkeld. Sindsdien hebben we tienduizenden mensen geholpen hun volgende baan te vinden door nauw samen te werken met toonaangevende bedrijven om hen te helpen de juiste kandidaat te werven voor hun openstaande functies.

In de loop der jaren hebben wij een enorme hoeveelheid cv's bekeken en gemerkt dat mensen hun cv niet goed opbouwen - niet qua ontwerp, structuur of inhoud. We realiseerden ons dat we, voordat we bedrijven kunnen helpen de juiste mensen voor hun bedrijf te vinden, onze middelen moeten investeren in het helpen van werkzoekenden bij het maken van een cv dat een blijvende indruk maakt op recruiters. Elke dag gaven we tips over hoe je een cv correct schrijft. Dit is een essentieel onderdeel van elke zoektocht naar een baan, aangezien werkgevers honderden cv's ontvangen voor elke vacature, waardoor ze cv's snel filteren (gemiddeld ongeveer 5 seconden). Daardoor komen de meeste kandidaten niet door de eerste screening.

Daarom hebben wij Resumaker.nl gelanceerd. Onze missie is om uw zoektocht naar een baan gemakkelijker te maken. Met jaren van onderzoek, bewezen ervaring in human resources en state-of-the-art technologie, hebben we een platform gecreëerd waarmee u zich kunt onderscheiden in de huidige competitieve arbeidsmarkt.

Met onze hulp hebben veel werkzoekenden hun volgende carrièrekans gevonden bij de beste werkgevers, zoals: Apple, Starbucks, Hilton, Walmart, UPS en meer.