Toegankelijkheidsverklaring

Resumaker.nl zet zich in om een website aan te bieden die toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek, ongeacht technologie of mogelijkheden. Wij werken actief aan het vergroten van de toegankelijkheid en bruikbaarheid van onze website en proberen daarbij te voldoen aan veel van de beschikbare standaarden en richtlijnen.

Initiatief inzake webtoegankelijkheid

Deze website streeft ernaar te voldoen aan niveau A van de Web Content Accessibility Guidelines 1.0 van het World Wide Web Consortium (W3C). In deze richtlijnen wordt uitgelegd hoe we webinhoud toegankelijker kunnen maken voor mensen met een handicap. Naleving van deze richtlijnen helpt het web gebruiksvriendelijker te maken voor alle mensen.

Normen

Wij zullen de site blijven ontwikkelen volgens de richtsnoeren van het World Wide Web Consortium (W3C).

De site wordt correct weergegeven in de huidige webbrowsers. Als u onze site met een oudere browser bekijkt, kan het zijn dat pagina's niet worden weergegeven zoals bedoeld als de browser niet voldoet aan de standaarden. Wij raden u aan uw browser te upgraden naar de laatste versie van een van de volgende, om het meeste uit onze site te halen.

Microsoft Internet Explorer: https://www.microsoft.com

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.com

Google Chrome: https://www.google.com/chrome

Bediening van de site s en toegankelijkheidshulpmiddelen

  • Deze site voldoet aan de eisen van de Equal Rights for Persons with Disabilities Regulations (Accessibility Adjustments for Service), 5763-2013.
  • Toegankelijkheidsaanpassingen werden uitgevoerd volgens de aanbevelingen van de Europese normen voor de toegankelijkheid van inhoud op het internet, en van het internationale WCAG2.0-document.
  • De tests voor de hoogste compatibiliteit werden uitgevoerd voor de Chrome-browser.
  • Aangepast voor weergave in populaire browsers en voor mobiele telefoons.

Uitzonderingen

Hoewel Resumaker.nl ernaar streeft om te voldoen aan de geaccepteerde richtlijnen en standaarden voor toegankelijkheid en bruikbaarheid, is het niet altijd mogelijk om dit te doen in alle gebieden van de website. We zijn voortdurend op zoek naar oplossingen om alle delen van de site op hetzelfde niveau van toegankelijkheid te brengen. Mocht u in de tussentijd problemen ondervinden bij de toegang tot de Resumaker.nl website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.